Consultanta

MBA Expert Consulting Services ofera servicii de consultanta generala si particulara in probleme fiscale ale societatii aparute ca urmare a desfasurarii de zi cu zi a afacerii, in special ca urmare a schimbarilor frecvente si inconsistente in legislatia fiscala din Romania. Serviciile de consultanta sunt bazate pe interpretarea legislatiei fiscale in vigoare la momentul la care consultanta este oferita coroborata cu opinia autoritatilor fiscale.

Opinia noastra poate fi transmisa atat verbal cat si in scris, dupa preferinta clientului, si poate include discutii telefonice, consultanta pe probleme de taxe directe si indirecte si orice schimbari aparute in legislatia fiscala care pot interesa compania dumneavoastra.

La cererea dumneavoastra, serviciul de consultanta fiscala generala poate include o intalnire lunara la o dat stabilita de comun acord, intalnire in care se poate revizui munca noastra si de asemenea se pot discuta orice alte probleme aparute.

Serviciile de consultanta fiscala si particulara se refera la poiecte majore care necesita un studiu mai aprofundat si un volum considerabil de munca din partea noastra. Opinia noastra va fi oferita de aceasta data in forma unui raport scris sau prezentare in diferite formate la cererea dumneavoastra.

Pentru serviciile descrise mai sus se agreeaza de obicei un onorariu fix lunar, daca nu se dorecte altfel, in functie de marimea afacerii si de complexitatea problemelor societatii. Estimarea onorariilor pentru serviciile de consultanta se face in functie de volumul de munca si de complexitatea problemelor ridicate.

Va rugam sa ne contactati daca sunteti interesati de serviciile pe care le putem oferi, pentru a putea stabili o intalnire si a pregati un draft de contract.