Evaluare

MBA Expert Consulting Services prin Departamentul Evaluare ofera servicii in domeniului evaluarii de bunuri mobile, imobile, intreprinderi, precum si studii si analize pentru restructurare prin fuziune sau divizare, sau pentru obţinerea de credite pentru unităţi din industrie, agricultură, servicii, cercetare-proiectare, etc. Specialistii sai au o experienta relevanta in domeniu, formând o echipă pluri-disciplinară de experţi cu o experienta de peste 10 ani.

MBA Expert Consulting Services dedica o mare parte a activitatilor sale consultantei pentru evaluarea afacerilor si activelor corporale si necorporale, furnizand in acelasi timp asistenta necesara fuziunilor, achizitiilor sau divizarilor de societati.

Printre clienţii noştri se numără atât firme româneşti din sectorul public şi privat, cu potenţial de creştere economică şi care aşteaptă un răspuns rapid pentru a beneficia de noi oportunităţi, precum şi filiale sau subsidiari ai unor firme multi-naţionale, care beneficiază de cunoştinţele şi experienţa noastră pe piaţa naţională.

Serviciile noastre:

  • Evaluarea intreprinderii si transferuri;
  • Evaluarea activelor corporale;
  • Evaluarea activelor necorporale (marci, licente, patente, etc);
  • Achizitii si fuziuni;
  • Control bugetar;
  • Business plan;
  • Consultanta financiara;
  • Consultanta in organizare.

Departamentul de evaluare dispune de personal calificat având o bogată experienţă în domeniul de activitate al firmei. Salariaţii şi colaboratorii societăţii sunt experţi, specialişti cu pregătire profesională deosebită şi experienţă în domeniul de evaluare.

Formati ca un grup de profesionisti specializati in diverse arii ale consultantei in evaluare, echipele firmei noastre sunt angajate in furnizarea de servicii de evaluare si analiza superioar calitativ spre avantajul utilizatorilor rezultatelor muncii acestora.

Printre punctele de forta ale societatii noastre se numara viteza de reactie si eficienta in administrarea clientilor sai fie locali, fie nationali si participarea dedicata a profesionistilor sai.

Clientii nostri sunt, societati comerciale, din industria alimentara, constructii, precum si din industria prelucrare a lemnului, si industria metalurgica.

Compensarea serviciilor noastre se realizeaza pe baza de onorarii fixate in prealabil cu clientii nostri, respectand normele de tarifare aplicabile in cadrul lucrarilor realizate pentru institutiile satatului sau la cererea instantelor judecatoresti.

Lucrarile de evaluare se realizeaza in conformitate cu Standardele Internationale de Evaluare, adoptate de Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.